Schapendoes pup te koop

We hebben hier als gezin al werkelijk jarenlang van gedroomd en naar toe geleefd en dat was het krijgen van een nestje met pups van onze eigen schapendoes Janneke. Altijd was er wel iets in onze gezinssituatie waardoor we het krijgen van ons eerste nestje met schapendoes puppy’s even moesten uitstellen naar de volgende periode van Janneke’s loopsheid.

schapendoes pup te koop van jannekeMaar nu was de tijd rijp en binnenkort is het dan zover… rond 23 december 2014 verwachten we ons eerste nestje met schapendoes pups. Vol trots en spanning kijken we uit naar de grote dag.

Aangezien het volgens onze dierenarts veel puppy’s worden (minimaal 5), bestaat er een reële kans dat de pups eerder iets vroeger dan later geboren zullen worden.

Zo leuk, wellicht hebben we dan kerstpuppy’s onder de kerstboom liggen, da’s weer eens wat anders… 🙂

Onze 3 kinderen verheugen zich ook enorm op de geboorte en aanwezigheid van de schapendoes pups, ook voor hen zal het hopelijk een onvergetelijke ervaring zijn, om niet alleen met Janneke in de woonkamer te zijn, maar ook met van die kleine schapendoes wolbaaltjes.

Rond 23 december 2014 verwachten we ons eerste nestje met pups


Waar we ons minder op verheugen is het moment dat de pups het nest zullen verlaten. Ondanks dat we dit moment dat komen gaat al uitgebreid met ze (de kids) besproken hebben, verwachten we niet dat dit zonder traan zal gaan. Maar laten we eerst maar eens even extra gaan genieten van de tijd die nog komen gaat, want daar gaat het tenslotte om.

Ze zijn er nog niet, maar informeren of er eventueel ook (nog) een schapendoes pup te koop is voor u, mag uiteraard altijd.

Op het moment van schrijven zijn de pups nog niet geboren en kunnen we u alleen nog maar de foto(‘s) van de echo laten zien (hier leest u meer hierover), maar heeft u interesse in zo’n kleine schattige schapendoes pup, neem dan gerust contact met ons op. Zie hiervoor de contactpagina.

Hartelijke groeten van een Schapendoes Fan.

, ,